ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Σύνδεση χρήστη
Σύνδεση
Εγγραφή Νέου Συνεργάτη
ΑΡΧΙΚΗ     FAQ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προφίλ - Ποιοί Είμαστε

Συμβατά Αναλώσιμα

Προσφορές

Εκτυπωλογία

Εγγυήσεις Ποιότητας

Δελτία Τύπου - Διαφημίσεις

Downloads - Ενημέρωση

Τεχνική Υποστήριξη

Προσφορές Επιχειρήσεων

Αμεση Εξυπηρέτηση-Παράδοση

Μεταφορικά - Τρόποι Πληρωμής

Αναζήτηση Αναλώσιμου

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ORIGINAL!"

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Γίνετε μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Συνεργατών μας


SHOP IN SHOPΑποκτείστε το προϊόντικό stand της Jetprint στο κατάστημά σας.


 

FAQ

1) Εντελώς καινούργια αναλώσιμα (R1 – virgin round 1) υπάρχουν λίγα στην αγορά διότι ακόμα και οι original - ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturers) εταιρίες υποχρεώνονται να ανακυκλώνουν επίσημα κάποια ποσοστά της παραγωγής τους. Αυτή την υποχρέωση την έχουν χρόνια για λόγους οικονομικούς και οικολογικούς γιατί με κανένα τρόπο δεν επηρεάζεται η ποιότητα και η απόδοση του αναλωσίμου ή του εκτυπωτή όταν ξαναχρησιμοποιηθεί για παράδειγμα το κέλυφος ενός toner ή το δοχείο (ink tank) ενός inkjet cartridge (από 2 έως 5 φορές) τα οποία δεν είναι λειτουργικά μέρη αλλά ένας σημαντικός όγκος πλαστικού. Εταιρίες όπως η HP & η Lexmark «υπερηφανεύονται» χρόνια ότι έχουν τέτοια προγράμματα ανακύκλωσης αλλά επίσης θεωρούν (?) ότι τα προϊόντα τους είναι ανώτερα κάποιων εξίσου άριστων και εργοστασιακών Συμβατών αναλωσίμων όπως τα δικά μας.

2) Όλα τα JETPRINT αναλώσιμα, εισάγονται από εργοστάσια μεγάλης κλίμακας, τα οποία έχουν ποιοτικά ISO για ΟΛΑ τα προϊόντα τους διότι μπορούν και ελέγχουν με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα παραγωγής – κάθε προϊόντος όπως οι ΟΕΜ. Τα λειτουργικά μέρη (π.χ. κεφαλές/chip inkjet, toner drum, clips, wiper blades, κλπ) αλλάζονται με επώνυμα-καινούργια, προερχόμενα από τους ίδιους προμηθευτές (leader παγκοσμίως) που χρησιμοποιούν για τα (R1, R2...) αναλώσιμά τους οι ΟΕΜ. Πολλές φορές μάλιστα, εργοστάσια που συνεργαζόμαστε πετυχαίνουν και δίνουν μέρος της παραγωγής τους σε ΟΕΜ ενώ πολλοί κατασκευάζουν έχουν εξίσου καλά καινούργια-παρθένα άδεια.

3) Η προέλευση, οι διαδικασίες παραγωγής ευρείας κλίμακας, η ανάπτυξη νέων προϊόντων, ο έλεγχος, η ποιότητα, η απόδοση, η διάρκεια, η συσκευασία και η εγγύηση των αναλωσίμων μας δεν μπορούν να συγκριθούν με το αποτέλεσμα εγχώριου ξαναγεμίσματος. Γενικότερα, ο κλάδος των Συμβατών (όπου επιτρέπεται να αναφέρονται ως Συμβατά ή επίσημα «Ανακατασκευασμένα» (λόγω πατεντών & νομικών διαμαχιών σε πολλές χώρες για ένα προϊόν ίδιο με των ΟΕΜ!) έχει πετύχει τέτοια υψηλά ποιοτικά επίπεδα που αναπτύσει και νέα προίόντα βελτιωμένα των original, βλ. www.jetprint.gr . Για το λόγο αυτό επίσης έχει αναπτυχθεί δυστυχώς και η παράνομη «αγορά» των ψεύτικων/πλαστών original (κουτί «original» - περιεχόμενο Συμβατό) χωρίς ιδιαίτερο ποιοτικό ρίσκο διότι κάποια Συμβατά είναι εγγυημένα επιπέδου original όταν μάλιστα μιλάμε για το ίδιο προϊόν!

Τέλος, το θέμα ακύρωσης της εγγύησης λόγω μη χρησιμοποιήσης Original αναλωσίμων είναι παράνομο. Όσες φορές έχει ζητηθεί εγγράφως από πελάτες μας αυτός ο υπαινιγμός από τον αντιπρόσωπο ή το service δεν έχει δοθεί. Τέτοια υποχρέωση δεν υπάρχει ούτε είναι αναγκαία συνθήκη (το ποιός κατασκευάζει το αναλώσιμο που χρησιμοποιείτε) ενώ σε πολλες χώρες υπάρχουν νομικές αποφάσεις εις βάρος των αντιπροσώπων προστατεύντας τον τελικό χρήστη. Όμως, τα οικονομικά συμφέροντα είναι πολλά και «βολεύει» πολλούς αντιπροσώπους να ρίξουν αμέσως μία βλάβη (καθ’όλα λογική λόγω χρήσης του μηχανήματος) στο μη Original αναλώσιμο. Βέβαια κακής ποιότητας αναλώσιμα από εγχώριους αναγωμμοτές υπάρχουν αλλά ακόμα και αυτά προκαλούν κακές εκτυπώσεις με κόστος, χάσιμο χρόνου και σκόνη-μελάνι εντός του εκτυπωτή.

English Version 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:
ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 53 ΣΤΟΑ,
10432 - ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛ./FAX :
210 5228 377
210 5228 340

sales@jetprint.gr


Προφίλ - Ποιοί Είμαστε | Συμβατά Αναλώσιμα | Προσφορές | Εκτυπωλογία | Εγγυήσεις Ποιότητας | Δελτία Τύπου - Διαφημίσεις | Downloads - Ενημέρωση | Τεχνική Υποστήριξη | Προσφορές Επιχειρήσεων | Αμεση Εξυπηρέτηση-Παράδοση | Μεταφορικά - Τρόποι Πληρωμής

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 53 στοά, 104 32, ΑΘΗΝΑ   Tel/Fax : 210 52 28 340

Όροι χρήσης | © Copyright 2024 JETPRINT. All rights reserved.      Design by ORGIN STUDIOS