ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Σύνδεση χρήστη
Σύνδεση
Εγγραφή Νέου Συνεργάτη
ΑΡΧΙΚΗ     FAQ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προφίλ - Ποιοί Είμαστε

Συμβατά Αναλώσιμα

Προσφορές

Εκτυπωλογία

Εγγυήσεις Ποιότητας

Δελτία Τύπου - Διαφημίσεις

Downloads - Ενημέρωση

Τεχνική Υποστήριξη

Προσφορές Επιχειρήσεων

Αμεση Εξυπηρέτηση-Παράδοση

Μεταφορικά - Τρόποι Πληρωμής

Αναζήτηση Αναλώσιμου

"ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ORIGINAL ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ CANON, SAMSUNG, KODAK, SONY, BROTHER, OLIVETTI, ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ & ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ !"

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Γίνετε μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Συνεργατών μας


SHOP IN SHOPΑποκτείστε το προϊόντικό stand της Jetprint στο κατάστημά σας.


 

Εκτυπωλογία

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ?

Στο παρελθόν, το αναλώσιμο ξαναγεμιζόνταν, όταν είχε αδειάσει, με τη μέθοδο του τεχνητού κενού. Οι εποχές έχουν πια αλλάξει και πέραν των μητρικών εταιριών, εναλλακτικοί προμηθευτές κατασκευάζουν εγκεκριμένα με ISO καινούργια συμβατά ή/και ανακατασκευασμένα αναλώσιμα σύμφωνα με τις τελευταίες μεθόδους και τεχνολογίες.

Η JETPRINT διαθέτει υψηλής ποιότητας καινούργια συμβατά αναλώσιμα inkjet και laser για τα πιο δημοφιλή μοντέλα από όλες τις μάρκες. Εκτενείς ποιοτικοί έλεγχοι στα πιστοποιημένα συνεργαζόμενα εργοστάσια (ISO Certified Plants) διασφαλίζουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές, δίνοντας λιγότερο από 1% failure rate ενώ είναι πλήρως εγγυημένα. Από την άλλη πλευρά, τα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα περνάνε από πολλά σταδια, όπως θα δούμε παρακάτω, ποιοτικού ελέγχου τα οποία συνεχώς βελτιώνονται διαμέσου της προχωρημένης έρευνας και ανάπτυξης στον κλάδο των αναλωσίμων εκτύπωσης. Υψηλής ποιότητας ανακυκλούμενα μέρη ή/και καινούργια υλικά κατά περίσταση, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του αναλωσίμου, που δίνει κείμενο και γραφικά παρόμοια ή καλύτερα των αυθεντικών ενώ συνήθως έχουν 20% περισσότερο μελάνι για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κάθε ανακατασκευασμένο αναλώσιμο ελέγχεται ποιοτικά σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες και μόνο τότε συσκευάζεται. Εξ'άλλου κάθε τέτοιο προϊόν γλιτώνει το περιβάλλον από 1,5 Kg πλαστικού ενώ έχει τη δυνατότητα να περάσει από έλεγχο και να ανακατασκευαστεί από 1 έως 5 φορές ανάλογα με το πόσο καλά διατηρείται.ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

Το επαναγεμισμένο αναλώσιμο δεν είναι ούτε καινούργιο ούτε ανακατασκευασμένο αλλά έχει απλά και μόνο ξαναγεμιστεί με μελάνι. Το αναλώσιμο αυτό ενδεχομένως να ξανασυσκευαστεί και να διοχετευτεί στην αγορά ως επαναγεμισμένο, χωρίς όμως να έχει την εγγύηση του εργοστασιακά ανακατασκευασμένου. Τόσο τα επαναγεμισμένα όσο και τα ανακατασκευασμένα μελάνια ήταν κάποτε καινούργια όμως, κατά τη διαδικασία ανακατασκευής, κάθε αναλώσιμο λύνεται για έλεγχο και επιμελή καθαρισμό προτού ξαναδεθεί σαν καινούργιο κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Αυτή η διαδικασία δίνει στα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα μία υψηλή ποιότητα και απόδοση ίση ή και καλύτερη των αυθεντικών. Όλα τα φθαρμένα μέρη αντικαθίστανται με καινούργια συμπεριλαμβανομένου και του τυμπάνου των εκτυπωτών laser. Η όλη διαδικασία είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει εγγυημένη ποιότητα στον τελικό χρήστη. Αντίθετα, τα επαναγεμισμένα δεν έχουν ούτε ελεγχθεί ούτε αλλάξει κάποια μέρη τους. Γι' αυτό και εμείς στη JETPRINT διαθέτουμε κυρίως καινούργια συμβατά καθώς και ανακατασκευασμένα, όχι όμως επαναγεμισμένα.ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΥΜΒΑΤΑ Ή ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

Η JETPRINT διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καινούργιων συμβατών και ανακατασκευασμένων αναλωσίμων τα οποία είναι ποιότητας εφάμιλλης των αυθεντικών, κοστίζουν αρκετά λιγότερο, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έρχονται με την επιμέλεια και την εγγύηση πιστοποιημένων προμηθευτών. Χρησιμοποιώντας τα αναλώσιμα της JETPRINT, μειώνετε τα πάγια έξοδα της επιχείρησής σας εξοικονομώντας, στην περίπτωση των ανακατασκευασμένων και τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη. Για να κατασκευαστεί το κέλυφος κάθε αναλωσίμου απαιτούνται δύο λίτρα πετρελαίου ενώ το περσινό έτος από 71 εκατομμύρια καινούργια αναλώσιμα laser που κατασκευάστηκαν, τα 48 εκατομμύρια είναι πια ήδη πεταμένα στα σκουπίδια δημιουργώντας 72 εκατ. τόνους πλαστικού τα οποία θα χρειαστούν πάνω από 1000 χρόνια για να αποσυντεθούν. Μάλιστα οι παραπάνω αριθμοί περιλαμβάνουν μόνο τα αναλώσιμα τύπου laser και όχι τα 400 εκατομμύρια αναλώσιμα τύπου inkjet τα οποία παράγονται και πετάγονται κάθε χρόνο. Το τελικό όφελος χρησιμοποιώντας κάποια ελεγμένα μέρη αυτών και μειώνοντας το κόστος κατασκευής είναι του καταναλωτή.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ/ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ LASER ?

Ένα αυθεντικό αναλώσιμο κατασκευασμένο από τη μητρική εταιρία θεωρείται πάντα καινούργιο ενώ στην πραγματικότητα πολλές φορές περιλαμβάνει και επαναχρησιμοποιημένα μέρη. Σε κάποια κουτιά μητρικών εταιριών αναγράφεται: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ». Άρα στην πραγματικότητα, αγοράζετε ένα μερικώς ανακατασκευασμένο προϊόν στην τιμή ενός καινούργιου. Η απόφαση είναι δική σας.

Η JETPRINT διαθέτει υψηλής ποιότητας, τόσο καινούργια συμβατά όσο και ανακατασκευασμένα αναλώσιμα, τα οποία έχουν το ίδιο ή καλύτερο ποσοστό απόδοσης (1% failure rate) σε σχέση με τα λεγόμενα «αυθεντικά». Tα αναλώσιμά μας διαθέτουν περισσότερο μελάνι, κοστίζουν λιγότερο και θα αντικατασταθούν σε περίπτωση προβλήματος. Η απόφαση είναι δική σας.INKJET Ή LASER ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ?


Είναι γνωστό ότι οι inkjet εκτυπωτές είναι φθηνότεροι και καλοί για απλές έγχρωμες εκτυπώσεις αλλά μηχανικά υποδεέστεροι με το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα 5 έως 15 φόρες υψηλότερο σε σχέση με τους laser. Αντίθετα, ενας laser εκτυπωτής μπορεί να πραγματοποιήσει χιλιάδες εκτυπώσεις για χρόνια χρησιμοποιώντας συμβατά ή ανακατασκευασμένα αναλώσιμα για οικονομία. Τα toner αυτά έχουν συνήθως 20% περισσότερο μελάνι και παρέχουν μείωση του κόστους εκτύπωσης μέχρι και 50% των αυθεντικών. Πολύ λιγότερο κόστος λοιπόν για...πολύ περισσότερες εκτυπώσεις με ασφάλεια.Επειδή τόσο τα καινούργια συμβατά όσο και τα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα της JETPRINT είναι :

Yψηλής ποιότητας, Περιέχουν συνήθως περισσότερο μελάνι, Είναι φτηνότερα και χρησιμοποιούν ελεγμένα ανακυκλώμενα υλικά, Είναι πλήρως εγγυημένα,

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ


English Version 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:
ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 53 ΣΤΟΑ,
10432 - ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛ./FAX :
210 5228 377
210 5228 340

sales@jetprint.gr


Προφίλ - Ποιοί Είμαστε | Συμβατά Αναλώσιμα | Προσφορές | Εκτυπωλογία | Εγγυήσεις Ποιότητας | Δελτία Τύπου - Διαφημίσεις | Downloads - Ενημέρωση | Τεχνική Υποστήριξη | Προσφορές Επιχειρήσεων | Αμεση Εξυπηρέτηση-Παράδοση | Μεταφορικά - Τρόποι Πληρωμής

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 53 στοά, 104 32, ΑΘΗΝΑ   Tel/Fax : 210 52 28 340

Όροι χρήσης | © Copyright 2023 JETPRINT. All rights reserved.      Design by ORGIN STUDIOS